ARENA RESTAURANT, DE SALOU, HA REOBERT DESPRÉS DE LES VACANCES D’HIVERN  

El restaurant Arena de Salou fa vacances a l’hiver, des de desembre dins a finals de març. I ja ha reobert de nou per la temporada del 2018, amb una carta nova molt interessant.

TAULA

Inaugurat l’any 2001 i situat enfront de la platja, en el conegudíssim passeig de Jaume I, aquest restaurant gaudeix d’una decoració moderna, fresca i un tipus de cuina mediterrània amb tocs personals, que elabora amb el xef Rubén Vega.

Dirigeix la sala José Gallego que també exerceix de sommelier del celler amb una trentena de referències de vi. El vi de la casa és el Adernats, 10,00. La seva oferta culinària es basa en les receptes de la cuina tradicional catalana incorporant a la vegada plats de les darreres novetats gastronòmiques.

Arrossos i fideuàs del receptari català i tartars i carpaccios són algunes de les propostes d’una carta sincera, sense adorns ni influències i amb productes de mercat com a base. Organitza dies sorpresa, amb un calendari d’esdeveniments proposats pel restaurant que ofereix tasts de vins, olis, formatges, etc., maridatges, cursos de cuina… (consulteu la seva pàgina web).

Disposa d’una agradable terrassa davant d’una àmplia i tranquil·la plaça amb vistes a les palmeres del principal passeig de Salou que toca la platja.

Entre les seves especialitats cal destacar les carxofes cruixents amb salsa de romesco, 7,50; musclos al vapor o a la marinera, 6,50; cassoleta de gambes a l’allet i guindilla, 12,00; tartar de dos salmons, alvocat i caviar de arengue, 13,00; carpaccio de gambes amb oli d’avellanes, 13,00; xampinyons farcits de gambes i mozzarela, 7,00; peix de llotja al forn o a la planxa, s/m. llom de rap en suquet mariner, 18,00; i a l’hora de les postres, està boníssim el pastís de mousse de xocolata (70% cacao), 5,75; sense oblidar el carro de postres casolans, 5,50. També ofereix un Menú els dies laborables per 15,00 euros.

Un restaurant que recomanem de la capital de la Costa Daurada, per gaudir de la seva terrassa i bona cuina.

Passeig Jaume I, s/n. (43840) Salou. Tel.: 977 38 40 00. Horari: de diumenge a dijous de 13,00 a 23,00; divendres i dissabtes de 13,00 a 00,00. Master Card i Visa. Capacitat del menjador per a 90 comensals. Aire condicionat. Terrassa per 70 comensals. Correu electrònic: info@arenarestaurant.com. Web: http://www.arenarestaurant.com