BELL-LLOC, CUINA SENZILLA I AUTÈNTICA CATALANA DELS GERMANS GASCONS 

façana

A l’antiga i preciosa masia catalana del segle XVII ,que antany va ocupar el restaurant Les Panolles, als afores de Santa Cristina d’Aro, tancat fa uns anys, els prestigiosos germans Marc i Elena Gascons (Tinars) han obert a meitats de juny el seu nou establiment, Bell-lloc. Un rústic i informal menjador, a més d’una agradable terrassa, per gaudir a preus molt ajustats de la riquíssima cuina casolana tradicional catalana. Cuina senzilla i autèntica amb bon producte i acurada elaboració. Plats de sempre amb receptes de les àvies.

ous

A la carta s’explica al principi la filosofia de l’establiment que dirigeix ​​Joan Melis comptant amb Eugeni als fogons, que té una veterania de vuit anys en els de Tinars.

«Som un restaurant que busca compartir la tradició a taula. Els únic focs artificials que veureu seran a degustar les nostres croquetes fetes a casa, les úniques explosions aquí presents seran les vinculades als records de la cuina de les nostres àvies i l’única modernitat que podreu veure, serà la dels joves bevent vi de la casa en porró. Fem cuina tradicional catalana. No espereu la sofisticació d’un restaurant amb estrella Michelin, a Bell-Lloc l’única cosa estelada són els nostres ous ferrats amb patates bones. Fugim de les formalitats i les distincions. Abracem la cuina casolana i catalana, senzilla i pura, la qual es cuina sense pretensions. Estimem el producte de proximitat, però encara més al pagès que la produeix i ens ho porta a la taula. En Bell-Lloc som propers i espontanis, en definitiva, som família. »

A la carta, els apartats embotits casolans i formatges, amanides i entrants freds; entrants calents, ous de gallines lliures; peix i marisc de les llotges de la Costa Brava; platerets i guisats; la brasa, postres i la taula de pastissos. Amanides, embotits, ous ferrats, truites, croquetes, caragols, canelons, gambetes, fricandó, entrecot de vedella de Girona, flam, crema catalana, entre d’altres, són les estrelles de la casa. Magnífica relació qualitat/preu.

 

Ctra. De St. Feliu a Girona, km. 5,2 (17246) Santa Cristina d’Aro. Tel .: 872.200 115. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,00-22,30. Tanca dimarts i dimecres (al juliol i agost, només dimarts). Amex, 4B, Master Card, 6000 i Visa. info@restaurantbell-lloc.com http://www.restaurantbell-lloc.com