HOTEL GRAN CLAUSTRE, UN PLAER PELS SENTITS, EN EL LLOC MÉS ENCISADOR D’ALTAFULLA

FAÇANA

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari.

HALL

A l’hotel, de 4 estrelles, s’hi accedeix per l’arc de Santa Teresa, que dóna ja una singularitat al lloc. En l’estret carrer del Cup hi ha els dos edificis que constitueixen l’establiment. El primer es va inaugurar l’any 2004 en un singular edifici que va pertànyer al clergat. L’ampliació es va dur a terme el 2012 en un nou edifici situat pràcticament al davant, degudament rehabilitat.

HABITACIÓ

Disposa en total de 33 habitacions i 6 suites, totes elles estan equipades amb aire condicionat amb bomba de calor, caixa forta, mini bar, telèfon, TV d’LCD, canal satèl·lit, connexió a Internet, assecador de cabell, barnús, sabatilles i servei d’habitacions. Disposa d’habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és de 81/163 euros/dia més iva

SPA

L’hotel, dirigit per Lourdes Puig, té també piscina exterior, solàrium i jacuzzi, en el primer edifici; i en el segon un exclusiu centre Spa i de bellesa, una sala de convencions i el restaurant Bruixes de Burriac, amb el prestigiós xef, Jaume Drudis. En aquest singularíssim i encantador entorn, ple de llegendes, es pot també gaudir d’una decoració esplèndida, d’un tracte exquisit i d’una bona i actual gastronomia. Tot un plaer pels sentits, en ple cor d’Altafulla.

 

C/. del Cup, 2. 43893 Altafulla. Tel.: 977 65 15 57. reserves@granclaustre.com Web: http://www.granclaustre.com