PORTAVENTURA WORLD ESTRENA UNA TEMPORADA PLENA DE NOVETATS, DESTACANT STREET MISSION

PortAventura World inicia la temporada 2019 amb significatives novetats que inclouen la nova atracció Street Mission, el nou hotel temàtic Colorado Creek i l’ampliació del centre de convencions. Amb aquestes novetats, el resort segueix ampliant la seva oferta familiar.

Sergio Feder_Ed Wells_momento corte de cinta_Opening 2019 PortAventura World (2)

La nova atracció per a tota la família: aquest any, la temporada arrenca amb l’arribada de Street Mission, la primera dark ride de PortAventura World i l’única dedicada a Sesame Street a Europa. La nova atracció és una aventura interactiva per a totes les edats en què els visitants han d’ajudar a Detectiu Coco, a resoldre una missió secreta. L’atracció consta d’un pre-show i un recorregut experiencial en 3D que compta amb nombrosos animatronics i impressionants experiències immersives gràcies a la tecnologia de videomaping en 3D.

Nueva plaza_SésamoAventura

Amb una inversió de 15 milions d’euros, el projecte s’ha creat en col·laboració amb Sesame Workshop®, l’organització sense ànim de lucre que gestiona la icònica marca Sesame Street®, i Sally Corporation, una de les companyies internacionals capdavanteres en el desenvolupament de dark rides i el disseny de animatronics.

Street Mission_Nueva Atraccion_PortAventura World (3)

Ampliació de la planta hotelera: PortAventura World s’estrena el proper 1 de juny de 2019, el seu nou hotel temàtic Colorado Creek 4 estrelles superior, el sisè del resort. Compta amb 150 habitacions de 41 m2 distribuïdes en tres edificis als quals s’annexarà un altre destinat al restaurant i pàrquing exclusiu. La tematització estarà inspirada en l’època de la febre d’or del llunyà Oest i continuarà aprofundint en la història del complex hoteler que formen l’Hotel Gold River, l’Hotel Callaghan i l’Hotel Mansió de Lucy. Aquest nou establiment suposa una inversió de 25 milions d’euros i ve a reforçar l’oferta hotelera de PortAventura World superant les 2.200 habitacions. La temporada 2018, els hotels del resort van registrar més d’1 milió de pernoctacions.

Street Mission_Nueva Atraccion_PortAventura World (4)

L’hotel Colorado Creek serà el primer hotel del resort amb emissions zero. Aquesta és una línia estratègica impulsada per PortAventura World que s’estendrà a altres establiments del resort per minimitzar la seva petjada mediambiental.

Creixement del turisme de reunions i incentius: des que el 2009 s’inaugurés el Centre de Convencions, PortAventura Business & Events ha experimentat un creixement constant, un fet que culmina en 2018, amb 204 esdeveniments celebrats. Del total, el 62% dels esdeveniments organitzats van ser corporatius, mentre que el 38% restant el van abastar altres tipologies com congressos, incentius, esportius, o solidaris. En 2019, el centre de convencions viu una important ampliació de les seves infraestructures en més de 6.000 m2, passant de 14.000m2 a 20.000m2 amb l’objectiu de reforçar la seva capacitat per portar esdeveniments simultanis i de major format.

En la mateixa línia, PortAventura World està duent a terme una important renovació a l’Hotel PortAventura que conclou a finals de maig i que suposa una inversió de 12 milions. La remodelació, que potencia l’ambientació mediterrània de l’establiment, inclou la reforma integral de totes les habitacions, els principals espais comuns com el restaurant de bufet i la façana.

En 2018, PortAventura World va assolir la xifra rècord de 5 milions de visites, amb els quals el resort arriba als 85 milions de visites des de la seva inauguració. Halloween i Nadal, dues de les campanyes més esperades de l’any, van registrar un important increment del nombre de visites, amb un 17% més en Halloween i un 10% més per Nadal, respecte al mateix període de 2017. El mercat internacional suposa un 36 % dels visitants a parcs i un 54% d’estades dels hotels del resort. L’any passat, PortAventura World rebre 1 milió de visites procedents del mercat francès.

El pla estratègic d’inversions i innovació en nous projectes, que compta amb un pressupost de 90 milions d’euros per a 2019, reforça la posició de PortAventura World com a millor destinació d’oci familiar d’Europa.