PRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE GOURMETS DE LA POBLA DE MAFUMET

El passat dimecres 5 d’agost al vespre va tenir lloc al Casal Municipal de La Pobla de Mafumet l’acte de presentació de l’Associació de Gourmets d’aquesta localitat.

Amb la sala plena, l’acte presentat pel periodista Helder Moya es va iniciar amb la intervenció d’en Gustavo Donoso, President de la nova entitat que va explicar als assistents els objectius: gaudir plenament de la gastronomia i l’enologia) i activitats previstes de la nova associació gastronòmica que neix a la població: maridatges, tastos, cursos i altres esdeveniments i experiències relacionades amb la gastronomia, invitant a tots als vilatans a sumar-s’hi.

_DSC0949 copia

Seguidament, com apadrinament de l’acte, en Fèlix Llovell, director de la Guia Gourmand i la revista Gastronomia i Turisme va donar una interessant conferència sobre els fonaments i l’evolució de la cuina a casa nostre, felicitant i encoratjant als nous gourmets locals a conquerir totes les seves fites.

Per tancar l’acte la intervenció del Segon Tinent Alcalde, Joan Aliaga García, en representació de l’Ajuntament, també va animar als responsables del projecte a dur-lo a terme complementant a les altres entitats culturals recreatives i esportives de La Pobla de Mafumet.

_DSC0962 copia

Finalment als baixos del Casal els assistent van viure una de les primeres activitats de l’Associació de Gourmets, veien un professional tallant pernil ibèric de Salamanca, a càrrec d’en Joan Fillat i degustant aquest excel·lent producte, considerat un dels millors d’Espanya.

_DSC0968 copia

www.gourmetslapobla.com/ gourmetslapobla@gmail.com

Deja un comentario