Lexus NX300h, un 4×4 premium de mida mitjana

Excita, emociona i atrau, aquestes són les primeres sensacions que aporta el nou Lexus NX300h, un 4×4 premium de mida mitjana disposat a plantar cara a tots els seus rivals dins del mateix segment. Amb una imatge completament trencadora i original, dominada per una marcada línia esportiva, un interior digne de les cotes altres de Lexus i motor dels més eficients, fent honor al seu motor híbrid implantat en tota la seva flota de vehicles híbrids.

L’interior de Lexus NX300h

Un cop em trobo al seient del pilot em quedo impressionat de la confortabilitat, la qualitat i la subjecció. Miro al voltant, l’espai que hi ha, l’ambient que es respira és d’un cotxe de gamma superior, amb els detalls acabats en fusta de les portes, la qualitat del volant, un maleter amb capacitat de més de 500L incloent les bateries, els seients del darrere amb possibilitat de desplaçar el suport cap endavant per anar més còmodes, ja que es tracta d’un vehicle perfecte per anar de viatge gràcies a la comoditat interior. Tots aquests detalls et recorden que et trobes en un Lexus on fins i tot el més mínim detall es cuidat amb la màxima qualitat.

18

LEXUS NX300h

Sensacions al volant

Surto del concessionari i el motor híbrid activat circula silenciosament amb els seus 68cv, la insonorització de l’interior és increïble fins i tot amb el motor de gasolina activat. És un automòbil suau per ciutat i els seus 4,63m de llargada amb prou feines es noten, encara que es tracta d’un cotxe que atrau mirades per allà on passa.

És atractiu amb un disseny esportiu i amb una imatge estilitzada fora del comú en les línies alemanyes. La botoneria amb una quantitat d’opcions dignes de perdre un parell d’hores, des de la informació de carretera, el menú de música, fins a trobar l’opció d’informació del funcionament de la bateria, on un cop em poso en funcionament em va donant les dades de l’energia que vaig consumint i quan passa del funcionament del motor elèctric al de gasolina per proporcionar-li més energia.

Ara que ja estic amb l’interior familiaritzat, poso el cotxe en mode Sport. Ens dediquem a anar per carreteres de costa i d’interior provant la suavitat del vehicle i calculant els consums del motor homologat en 5L i sorprèn el veure lo poc que consumeix i lo molt que hem recorregut de dalt a baix.

Per ciutat condueixo amb el mode Eco podent apreciar com els consums baixen comparant amb el mode Sport, gràcies a una pantalla integrada a la rellotgeria la qual ens informa de com va anant el consum actual.

Les sensacions al volant són molt bones; es tracta d’un cotxe molt suau, amb una suspensió perfecte per absorbir els ressalts de la ciutat gairebé sense adonar-te i poder gaudir d’aquest moment ignorat per molts però per altres apreciat, el poder conduir.

Deja un comentario