LAS RECETAS DE SHA PARA VIVIR MÁS Y MEJOR

Cuina, plaure i salut es barregen a parts iguals en aquest llibre, de la mà de Sha, la clínica de wellness d’Altea pionera i referent internacional del turisme de salut.El volum recull la filosofia de la prestigiosa clínica de benestar i els principis de la seva dieta: saludable, terapèutica, energètica, inspirada en els principis de la macrobiòtica moderna.

les-recetes-de-sha

També selecciona algunes de les més exquisides receptes que es preparen en les seves cuines: entrants, plats principals, postres i begudes i sucs, i inclou receptes dirigides a complir una fi específica: receptes détox, receptes per baixar el colesterol, receptes per perdre pes o receptes per pujar l’energia.

Inclou un apartat final amb delicioses receptes de diversos països del món, aportades per especialistes en macrobiòtica de diferents nacionalitats. El llibre ha comptat amb la col·laboració de professionals de gran reputació, com Michio Kushi, el pare de la macrobiòtica moderna.

Les receptes de Sha per viure més i millor és un llibre de receptes i alhora una pràctica i valuosa eina de consulta sobre alimentació saludable, natural i energètica, per aconseguir i mantenir un estat de salut i vitalitat idoni i, com a conseqüència el seu pes ideal sense renunciar a una alimentació atractiva i flexible. Aprendre a menjar d’una forma saludable ens ajudarà a evitar nous règims.

Deja un comentario