El té amb pastes al Ritz, en un entorn senyorial inigualable

No es fins a principis del segle XIX quan s’estableix la costum del “Afternoon Tea”, l’hora del té amb pastes, per la duquessa de Bedford. Aquesta tradició continua avui dia i un dels millors establiments per prendre-ho és al Saló de l’Hotel Ritz de Madrid. Un entorn arropat per catifes, làmpades de vidres, majestuoses butaques, una fina mantelleria i coberteria i amb el so ambient del piano en directe.

img_2860

Cada tarda es pot gaudir d’una exclusiva selecció de tes, acompanyat de sandwiches recent preparats, pastisseria francesa, tradicional brioxeria anglesa, melmelades casolanes i l’exquisida “Clotted Cream”. Tal berenar tant complert i en un entorn senyorial s’ofereix per 32 euros i acompanyat amb una copa de champagne per 45 euros.

A més, els amants de la xocolata també poden gaudir del tradicional xocolata amb xurros per 10 euros la xocolata; 7 euros una ració de xurros i un xocolata amb xurros per 13 euros.

Molt recomanat fer una visita per reviure la tradició del té en un dels Salons més majestuosos de la capital.

Deja un comentario