LA REPOSTERÍA DE LOLITA LA PASTELERA

En aquest llibre de Noelia Ortiz Alzina, editat per Oberon ens ofereixes les millors receptes dolces de ‘Lolita la pastelera’, distingides en seccions com a bàsics de la rebosteria, un pastís que celebrar, la vida és cookie, la xocolata t’entén… Fins i tot hi ha una secció molt nova en les seves postres cuida’t amb un dolç! Ideal per fer dolços per a qualsevol ocasió i de forma fàcil, tant de rebosteria clàssica però amb un toc original, com a creativa.

la-reposteria-de-lolita

Dues cares diferents però una mateixa moneda. També aporta una taula de conversions que és de gran ajuda en totes les creacions i una guia bàsica d’utensilis i ingredients. En el volum, Lolita ens desvetlla els seus secrets culinaris per fer senzilla la rebosteria ja que com ella mateixa diu: «Si jo puc, tu també». El seu blog, anomenat ‘Lolita la pastelera’ com a homenatge a la seva àvia, de la qual va heretar la passió per la rebosteria, compta actualment amb 260.000 subscriptors en You tube i més de 20 milions de reproduccions al seu canal.

 

Deja un comentario