PASSEIG GASTRONÒMIC I HOSTELER PER MADRID (XIII)

EL TÉ AMB PASTES AL RITZ, DE MADRID, EN UN ENTORN SENYORIAL INIGUALABLE

No es fins a principis del segle XIX quan s’estableix la costum del “Afternoon Tea”, l’hora del té amb pastes, per la duquessa de Bedford. Aquesta tradició continua avui dia i un dels millors establiments per prendre-ho és al Saló de l’Hotel Ritz de Madrid. Un entorn arropat per catifes, làmpades de vidres, majestuoses butaques, una fina mantelleria i coberteria i amb el so ambient del piano en directe.

TE EN EL RITZ.JPG

Cada tarda es pot gaudir d’una exclusiva selecció de tes, acompanyat de sandwiches recent preparats, pastisseria francesa, tradicional brioxeria anglesa, melmelades casolanes i l’exquisida “Clotted Cream”. Tal berenar tant complert i en un entorn senyorial s’ofereix per 32 euros i acompanyat amb una copa de champagne per 45 euros.

A més, els amants de la xocolata també poden gaudir del tradicional xocolata amb xurros per 10 euros la xocolata; 7 euros una ració de xurros i un xocolata amb xurros per 13 euros.

Molt recomanat fer una visita per reviure la tradició del té en un dels salons més majestuosos de la capital.

Plaza de la Lealtad, 5. (28014). Tel.: 91 701 67 67. No tanca. American Express, Diners, Master Card i Visa. reservas@ritz.es. Web: www.ritz.es

Deja un comentario